Наші роботи

Звяжіться з нами

  • Стіл замовлень Чернігів

    +38 073 300 6633
  • Фарбування фасадів

    +38 073 500 3090
  • Для листування

    mail.vestrum@gmail.com
tandem5.jpg

Наступні в лінійці висунення Blum...

Напевно найпопулярнішою в лінійці направляючих Blum є система висування Tandem. На базі механізмів, якій будується все лінійка середнього і преміум класу, створюються шухляди з висувним механізмом Tandem.

Шухляда з системою Tandem рухається м'яко і тихо, завдяки спеціальному механізму Blumoution, який дозволяє повністю насолоджуватися використанням даної системи висування. Вбудований доводчик Blumoution дозволяє шухляді повільно і безшумно закриватися, забезпечуючи комфорт при використанні.

Бездоганна робота механізму Tandem дозволяє користуватися шухлядою на 100% її потенціалу, а витриманість конструкції дозволяє шухляді витримувати навантаження до 50 кг. Це забезпечує збереження різноманітних кухонних речей, починаючи від легких стаканів і закінчуючи важким кухонним обладнанням.

Отже, детальніше!

Система направляючих Tandem

Перш за все, варто відзначити, що система висування tandem є дуже елегантним і практичним рішенням для будь-якої меблевої конструкції. Коли відкриваєш шухляду з такою системою напрямних, вона ковзає так легко, що навіть не здається, що ти відкриваєш шухляду. Напрямні, які знаходяться під днищем шухляди, є прихованими, що зберігає зовнішній вигляд меблів в незмінному стані, тож дійсно можна насолоджуватися їх елегантністю.

Завдяки системі висування tandem, ширина робочого простору шухляди збільшується, що дозволяє використовувати простір шухляди на повну. У лінійці також доступні направляючі повного висунення, які надають повний доступ та огляд до простору шухляди, а також більш економний варіант часткового висування. Напрямки tandem доступні в довжинах від 250 мм до 750 мм, а динамічне навантаження становить 30 і 50 кг, що дозволяє використовувати їх для різних типів меблів.

Безумовно, дуже круто, що напрямні tandem можна використовувати з додатково встановленою системою tip-on або servo-drive, яка дозволяє не встановлювати ручки і приводить візуальний вигляд меблів до більш сучасного та мінімалістичного дизайну. За допомогою цих систем, відкриття шухляди стає ще більш комфортним і легким, а зовнішній вигляд меблів - ще більш привабливим і стильним.

.

Плюси:

  • Прихована система направляючих
  • Велика довжина напрямних
  • Повне і часткове висунення
  • Простота установки
  • Навантаження 30 - 50 кг
  • Плавний blumoution

Мінуси:

  • Не суттєва втрата глибини для напрямних часткового висунення
vestrum_17696
vestrum_17697
vestrum_17698
vestrum_17699

Систем висування Movento

"Movento" на перший погляд може нагадувати "tandem", але насправді це різні направляючі системи. Movento має приховану конструкцію, яка забезпечує більш точний і синхронний рух лівої та правої направляючих, зробивши хід практично безшумним і рівномірним. Вантажопідйомність "Movento" також збільшилася до 10 кг, а регулювання фасаду стало більш зручним. Все це робить "Movento" ще більш комфортною та надійною направляючою системою для шухляд, ніж "tandem".

Загалом, Movento є високоякісною інженерною розробкою, що забезпечує високу якість та комфорт використання шухляд, що стає все більш важливим в сучасному світі, де меблі стають не тільки предметом інтер'єру, а й функціональним елементом побуту.

Плюси:

  • Всі переваги tandem
  • 4-мірна регулювання фасаду
  • Навантаження 40 - 60 кг

Мінуси:

  • Не помічено
vestrum_17692
vestrum_17693
vestrum_17694
vestrum_17695

      Відео презентація