Наші роботи

Звяжіться з нами

  • Стіл замовлень Чернігів

    +38 073 300 6633
  • Фарбування фасадів

    +38 073 500 3090
  • Для листування

    mail.vestrum@gmail.com
aventos-hf.jpg

Aventos від BLUM вирішення проблеми з верхніми шафками відкривається верх.

"Шафи, які відкриваються вгору" - цю фразу дуже часто можна почути при оформленні замовлень, зокрема для кухні.

Як правило, при виборі комплектуючих для таких шаф, упускається детальний аналіз і людина визначає фурнітуру на свій розсуд, зокрема:

  • Газова стійка: ліфт газовий призначений для плавного підйому та утримання у відкритому стані дверей, які відкриваються вгору. Класифікується в залежності від допустимого навантаження на шток ліфта, яке вимірюється в ньютонах в межах від 50N (для легких дверей) до 220N (для важких дверей) з урахуванням довжини дверей. Маркування часто присутнє на самому ліфті. До довірених брендів належать Linken, Sammet, та Hafele.

  • Демо стійка: стійка 'Демо' призначена для підйому та утримання дверей, які відкриваються вгору, а також може використовуватися для дверей, що відкриваються вниз. На відміну від газового ліфта, біля стійки 'Демо' є фіксація дверей у певному положенні, а сила утримання дверей регулюється шестигранним ключем в центральній частині стійки 'Демо'. Існують аналоги в дешевих та дорогих виробниках. За практикою, не найвдаліший механізм для дверей.

  • Юніор: меблевий підйомник "Юніор" є найпростішим та економним варіантом, буває лівим та правим, для використання цього підйомника петлі не потрібні. Регулювання складне, форма не дуже ергономічна, не повне відкривання, в загальному одні мінуси.

На цій сторінці представлено фото та декілька відео з використанням механізмів серії Aventos - підйомних механізмів від виробника меблевої фурнітури Blum. На даний момент це одні з найкращих механізмів для підйому дверей вгору. Вони мають ергономічний дизайн, плавне відкриття, безшумне закривання та варіацію для різноманітних фасадів.

Зазначено що механізми Aventos мають тільки один мінус - це їхня ціна. Однак, варто пам'ятати, що якісні механізми - це гарантія тривалого та надійного використання меблів. Тому, при виборі фурнітури для кухні, варто розглянути якісні варіанти, які зможуть задовольнити ваші потреби та бажання.

У загальному, вибір фурнітури для кухні є важливим етапом при проектуванні та оформленні кухонного простору. Варто звернути увагу на якість та функціональність фурнітури, щоб забезпечити комфортне та зручне використання кухні.

vestrum_15845
vestrum_15846
vestrum_15847
vestrum_15848
vestrum_15849
vestrum_15850

Підйомні механізми серії Aventos - це дійсно чудова інноваційна техніка, яка приверне Вашу увагу своєю простотою використання та надійністю. Відкриваються легко, зупиняються в будь-якому положенні, закриваються м'яко та тихо, завдяки blumotion - іноваційному механізму доведення дверей від BLUM. Крім того, їх довговічність і висока надійність - це додаткові переваги. Нижче Ви можете переглянути демонстрацію роботи цього чудового механізму, а також по посиланню на Servo-drive - роботу цього механізму в поєднанні з електричним приводом.

Ми, як виробники меблів, рекомендуємо Aventos як дійсно потрібну річ на Вашій кухні.