Наші роботи

Звяжіться з нами

  • Стіл замовлень Чернігів

    +38 073 300 6633
  • Фарбування фасадів

    +38 073 500 3090
  • Для листування

    mail.vestrum@gmail.com
2014-02-05_2.jpg

З чого починається дитинство?...

Багато хто з нас навіть не задумувався про це, але коли мова йде про організацію особистого простору для свого улюбленого непосиди, маленької принцеси, юного ерудита або примхливої леді, кожен батько зрозуміє, що дитинство починається з дитячої кімнати. Погодьтеся, дитяча кімната - це сама багатофункціональна кімната в будинку, яка здатна поєднати в собі стільки всього корисного - це і спальня для дитини, і вітальня, ігрова кімната, спортзал і навіть особистий кабінет!

А головне - не важливо, яких розмірів кімната, головне, щоб ваша дитина відчувала себе в ній комфортно та невимушено. На плечі кожного з батьків лягає непросте завдання - навчити дитину самостійності, і з цього приводу правильна організація дитячого простору стає дуже важливою. Адже дитяча кімната для дитини - це свій неповторний світ, в якому панує особлива атмосфера.

vestrum_17445
vestrum_17446
vestrum_17447
vestrum_17448

Ось декілька порад з облаштування казкової кімнати для дітей! Чому казкова кімната для дітей? Тому що кожна дитина після активного дня в дитячому саду або школі мріє зануритися в світ фантазії, а багато батьків хочуть створити для своєї дитини найкращий простір для творчості та гри.

Перше, на що потрібно звернути увагу при оформленні дитячої кімнати, - це вік та стать дитини. Якщо в будинку мешкає декілька дітей, батьки повинні правильно розподілити простір, щоб забезпечити кожному з дітей свою індивідуальну територію.

Далі, важливо правильно підібрати колірну гаму для кімнати, а також забезпечити наявність поличок та шухлядок для зберігання речей та іграшок. Важливу роль відіграє освітлення, яке може складатися з різноманітних люстр, бра, настільних ламп та точкового світла.

При виборі стельового освітлення слід уникати заповнення простору великими і складними люстрами, краще обрати прості та лаконічні конструкції. До того ж, варто звернути увагу на вимикачі з діммером - регулятором потужності, який дозволяє регулювати яскравість світла, що особливо зручно для дітей.

Щодо колірної палітри для стін дитячої кімнати, рекомендується використовувати пастельні тони. Наразі особливо популярні відтінки пудри, м'ятного, лососевого, коліру морської хвилі, а також класичного ніжно-рожевого або блакитного, бежевого в різних варіаціях.

Уникайте кричущих агресивних кольорів. Це зайва річ для дитячої кімнати. Підлогове покриття, як правило, повинно гармоніювати з загальною обстановкою, тому вибирайте світлі тони, але не забувайте про те, що підлога в дитячій кімнаті повинна бути не слизькою і теплою. Це дуже важливо!

Також важливо обрати тематику кімнати відповідно до інтересів дитини. Наприклад, якщо дитина захоплюється космосом, то можна створити кімнату в космічному стилі зі світловими маяками та галактичним дизайном. Якщо ж дитина любить природу, то можна використати відповідну кольорову гамму та прикрасити кімнату рослинами та тваринами. Важливо також віддати увагу меблям. Для дитячої кімнати підходять меблі з відсіками та шухлядами для зберігання речей та іграшок. Для створення зручної та функціональної зони для гри та відпочинку можна використовувати пуфи, крісла-мішки, ковдри та подушки.

vestrum_17452
vestrum_17449
vestrum_17450
vestrum_17454

Нарешті, не забувайте про безпеку в дитячій кімнаті. Переконайтеся, що всі меблі та предмети не мають гострих країв або небезпечних елементів. Перевірте, що вікна та двері закриваються належним чином, а розетки знаходяться на безпечній відстані від дитячих рук. Не захаращуйте кімнату занадто багато речами, адже це може бути небезпечним для дитини. Якщо у Вас є маленькі діти, то варто розглянути можливість встановлення захисних бар'єрів для ліжка та інших меблів.

Для створення дитячої кімнати, спочатку треба подумати про меблі. Які меблі вибрати для дитини, щоб не помилитись з якістю? Якому матеріалу віддати перевагу - вітчизняному чи закордонному? Тут вже справа кожного, рішення приймати Вам і тільки Вам! Але якщо все ж таки виникли питання з ними Вам допоможе розібратися наш досвідчений дизайнер. Запросіть його на замір та узгодьте з ним усі дрібниці стосовно інтер'єру, від вибору матеріалу до промальовування проекту.

На завершення хочу додати, що варто залучити дитину до створення дитячої кімнати, дати йому (їй) можливість висловити свої думки та побажання. Він обов'язково віддячить Вам своєю безмежною любов'ю і сяючими від щастя очима!

      2013-11-12_1.jpg